Luala logo

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelu on tärkeä osa brändiä niin yrityksen toimitiloissa kuin erilaisissa tapahtumissa. Suunnittelijamme yhdistävät käyttäjälähtöisyyden ja yrityksen brändin. Näin saamme aikaan viihtyisiä toimitiloja, jotka tukevat vahvasti liiketoimintaasi.
 
Joskus riittää pienempi uudistus, toisinaan taas tarvitaan kokonaisvaltainen työympäristön muutos. Tilasuunnittelun ammattilaisemme auttavat mielellään jo siinä vaiheessa, kun muutosprojektia ollaan harkitsemassa tai uusia tiloja etsimässä.
 
Me LUALAssa hallitsemme vahvasti brändin rakentamisen. Toimiva ja viihtyisä työympäristö edistää työntekijöiden hyvinvointia ja on osa brändin hallintaa.
 
Tehdään toimitilastanne niin viihtyisä, että sieltä ei haluta lähteä – eivät työntekijät, asiakkaat eikä edes postinkantaja!

Suppea sisustuskonsultaatio

235 € + alv

Sisältää:

 • 1,5 tunnin konsultaatio kohteessa, Lualan toimistolla tai etänä videoyhteydellä
 • tilojen, tarpeiden, toiveiden ja brändiaineiston kartoitus sekä muut vaikuttavat tekijät
 • ratkaisut, joissa toiminnalliset ja visuaalisesti hyvännäköiset tilat parantavat työntekijöiden tehokkuutta, hyvinvointia sekä luovat houkuttelevan mielikuvan organisaatiosta
 • ei sisällä dokumentointia
 • matkakulut lisätään hintaan toteutuneiden kustannusten mukaan
Tilaa

Laaja sisustuskonsultaatio

565 € + alv

Sisältää:

 • 1,5 h konsultaatio kohteessa, Lualan toimistolla tai etänä videoyhteydellä
 • tilojen, tarpeiden, toiveiden ja brändiaineiston kartoitus sekä muut vaikuttavat tekijät
 • ratkaisut, joissa toiminnalliset ja visuaalisesti hyvännäköiset tilat parantavat työntekijöiden tehokkuutta, hyvinvointia sekä luovat houkuttelevan mielikuvan organisaatiosta
 • tilasuunnittelun kevyt ideointi: brändiä tukeva värimaailma ja alkukartoituksen luomat suunnittelun suuntaviivat
 • moodboard: noin kolmeen sivuun on kerätty muun muassa tilojen tunnelmaa ja ilmettä kuvaavia värejä, kuvia, materiaaleja, kalusteita, valaisimia ja tapaamisessa tehtyjen huomioiden nostoja
 • matkakulut lisätään hintaan toteutuneiden kustannustenmukaan
Tilaa

Yrityksen tilasuunnitelma

Tarjous projektikohtaisesti

Yrityksen tarpeiden ja brändin mukaan räätälöity tilasuunnittelukonsepti sekä toimitilojen uudistus, suunnittelun kaikki osa-alueet huomioiden. Lopullinen suunnitelma sisältää tilojen toteuttamiseen vaadittavat suunnitelmat ja tekniset piirustukset. Hyödynnä kustannustehokkaasti myös muiden toimipaikkojenne uudistuksessa. Kysy lisää!

Tilaa
Nina Virtanen

Nina Virtanen

Graafinen suunnittelija, sisustussuunnittelija

nina@luala.fi +358 40 554 9756

Nina on sisustussuunnittelija ja graafinen suunnittelija. Hänellä on graafisesta suunnittelusta yli 20 vuoden kokemus. Vahva osaaminen brändin rakentamisesta ulottuu myös vaikuttavasti tilasuunnitteluun.
 
Nina fokusoituu asiakkaisiinsa ja osaa hienosti lukea heidän tarpeitaan. Hän on erityisen tarkka aikatauluista sekä työn jäljestä. Pieninkään yksityiskohta ei jää Ninalta huomioimatta! Hän on myös yksi LUALA Oy:n perustajista.
 
“There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.” – Millton Glaser

Riikka Aarnio

Riikka Aarnio

Sisutusarkkitehti

+358 50 409 3359

Riikka on sisustusarkkitehti ja työskennellyt viime vuodet erityisesti työympäristökehitys- ja toimitilahankkeiden parissa. Hänellä on monialaista kokemusta myös muun muassa ravintolasuunnittelun, yksityiskotien sekä loma-asuntojen suunnittelusta.
 
Riikan työskentelytapa on hyvin asiakaslähtöinen, ja hänellä on vahva halu ymmärtää asiakkaan tarpeet.
 
Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat hyvä visuaalinen silmä ja materiaalituntemus sekä kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

”Beauty is the harmony of function and form.” – Alvar Aalto

Värikäs räjähdys lasipullosta

KIPINÄÄ & Tilasuunnittelua pakettitarjous

Saat edullisemman Kipinäpaketin kun yhdistät sen johonkin muuhun valitsemaasi palvelupakettiin.

340 € + alv

Haluatko ideoida kanssamme? Oppia uutta? Yllättyä? Vaikuttaa? Tai… oikeastaan haluat vain parhaat ideat?

Otetaan yhteinen palaveri, ideoidaan, nauretaan, pidetään hauskaa ja suunnitellaan yhdessä kaksi tuntia. LUALAn roihuavan rikas suunnittelu ja rento tekemisen meininki takaavat sinulle ideoita ja pureskeltavaa pitkäksi aikaa.

Kiteytämme ja puristamme ideat valmiiksi sytytyspaloiksi juuri sinua varten. Saat jälkitoimituksena liekehtivän ideapaketin. Kyllä syttyy meinaan!

Ota yhteyttä