Luala logo

Kotisivut

Uudet, unohtumattomat, viimeistellyt ja WAU-efektin tekevät kotisivut ovat monen tekijän summa. Tarvitaan tarkoin suunnitellut värit, fontit ja grafiikat. Tarvitaan toimiva alusta ja huoleton ylläpito. Helppokäyttöisyys, ymmärrettävyys ja kilpailukykyinen hinta – no totta kai!
 
Saat kaiken ja enemmänkin LUALAsta! Yhteistyökumppanimme Wilcoden kanssa tuotamme näyttävät ja viimeistellyt kotisivut. Wilcoden ammattilaiset Ville ja Katriina takaavat ammattimaisen lopputuloksen niin verkkosivuston nopeiden latausaikojen, responsiivisuuden kuin hakukoneoptimoidun sisällön suhteen. LUALA puolestaan vastaa siitä, että sivustosi visuaalinen ilme on mintissä ja toiveidesi mukainen!
 
Kotisivujen alustana toimii Webflow, joka kasvattaa tasaisesti suosiotaan kehittäjien keskuudessa. Webflow tarjoaa suunnittelijoille ja koodareille modernit työkalut, jotka mahdollistavat responsiivisten ja ammattimaisten verkkosivustojen rakentamisen tehokkaasti. Lisäksi Webflow-kotisivuihin integroitu hosting-ratkaisu takaa sivuston nopean latautumisen ja korkean käytettävyyden, vapauttaen käyttäjän teknisen ylläpidon huolista kuten turhien lisäosien päivityksistä.

Kotisivut

5950 € + alv

Sisältää:

 • huolettomat ja viimeistellyt Webflow-kotisivut avaimet käteen -periaatteella
 • suunniteltu ammattilaisten toimesta toiveidesi pohjalta
 • max 10 sivua joiden jäsentelystä teemme ehdotuksen sisällön perusteella
 • responsiivinen layout, eli sivustosi toimii myös mobiilissa
 • yhteydenottolomake
 • analytiikka (Google Analytics)
 • sijaintikartta (Google Maps)
 • hakukoneoptimointi (SEO)
 • 3x käyttäjätunnukset helppoon sisältöjen muokkaukseen
 • Wilcode Oy vastaa kotisivujesi ylläpidosta 50 € / kk (laskutusjakso 12kk).

Valinnaiset lisäpalvelut:

 • automaattinen Instagram-syöte Instagram Business-tunnukselle +360 €
 • blogi-sivut +680 €
 • domainin hankinta ja hallinta +50 € / vuosi (Wilcode hallinnoi)

HUOM! Muista myös muut mahdollisesti tarvitsemasi palvelupaketit kotisivujen yhteydessä. Tarvitsetko tekstiä, videota & valokuvaa tai animaatiota sivustollesi? Kysy lisää!

Tilaa
Nina Virtanen

Nina Virtanen

Graafinen suunnittelija, sisustussuunnittelija

nina@luala.fi+358 40 554 9756

Nina on sisustussuunnittelija ja graafinen suunnittelija. Hänellä on graafisesta suunnittelusta yli 20 vuoden kokemus. Vahva osaaminen brändin rakentamisesta ulottuu myös vaikuttavasti tilasuunnitteluun.
 
Nina fokusoituu asiakkaisiinsa ja osaa hienosti lukea heidän tarpeitaan. Hän on erityisen tarkka aikatauluista sekä työn jäljestä. Pieninkään yksityiskohta ei jää Ninalta huomioimatta! Hän on myös yksi LUALA Oy:n perustajista.
 
“There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.” – Millton Glaser

Ville Salonen

Ville Salonen

Kuvittaja, graafinen suunnittelija

ville@luala.fi+358 50 543 6297

Ville on LUALAn kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus alalta ja hän on työskennellyt mm. AD:na ja uutisgraafikkona. Villen erityisosaamista ovat näyttävät kuvitukset, joita hän tekee moniin kampanjoihin, lehtiin, sekä yritysviestintään. Ville soittaa myös rumpuja bändeissä ja ohjaa äijäjoogaryhmiä Hämeenlinnassa. Ville on yksi LUALA Oy:n perustajista.

“Joskus tuntuu, että ideat ovat tosiaankin vallanneet koko ihmisen.” – Erik Bruun

Ville Rahkonen

Ville Rahkonen

Ohjelmistokehittäjä, koodivelho

Wilcoden Ville on ohjelmistokehittäjä ja web-maailman asiantuntija. Ville perusti yrityksensä Wilcode Oy:n tammikuussa 2020 ja on toiminut monenlaisissa rooleissa kymmenissä eri ohjelmistoprojekteissa.

Ville on erikoistunut erilaisten verkkosivustojen ja -sovellusten suunnitteluun, kehittämiseen ja ylläpitoon. Teknisen osaamisensa lisäksi Villeltä löytyy luovuutta ja asiakaspalveluasennetta tukemaan parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden muodostamista asiakkaalle.

Koulutukseltaan Ville on Tieto- ja viestintätekniikan insinööri Hämeen ammattikorkeakoulusta vm. 2018.

"Kohti ääretöntä - ja sen yli!"
– Buzz Lightyear

Katriina Korpisaari

Katriina Korpisaari

Web-suunnittelija

Katriina on Wilcoden Web-suunnittelija. Hänen vahvuuksiaan ovat vahva visuaalinen silmä, tarkka työote ja projektinhallinta. Katriinalla on erityistaito luoda verkkoon käytännöllisiä ja upeita toteutuksia, jotka herättävät huomiota ja tekevät vaikutuksen käyttäjiinsä.

Katriinan osaaminen web-suunnittelijana ja pitkä työkokemus sairaanhoitajana tuovat monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä projekteihin. Katriina pyrkii jatkuvasti myös kehittämään osaamistaan ja tällä hetkellä hän opiskelee UX-suunnittelua UX Design Institutessa.

''I was created to create.''
– Unknown

Tutustu töihimme:
luala.fi/portfolio
Värikäs räjähdys lasipullosta

KIPINÄä & webbiä pakettitarjous

Saat edullisemman Kipinäpaketin kun yhdistät sen johonkin muuhun valitsemaasi palvelupakettiin.

340 € + alv

Haluatko ideoida kanssamme? Oppia uutta? Yllättyä? Vaikuttaa? Tai… oikeastaan haluat vain parhaat ideat?

Otetaan yhteinen palaveri, ideoidaan, nauretaan, pidetään hauskaa ja suunnitellaan yhdessä kaksi tuntia. LUALAn roihuavan rikas suunnittelu ja rento tekemisen meininki takaavat sinulle ideoita ja pureskeltavaa pitkäksi aikaa.

Kiteytämme ja puristamme ideat valmiiksi sytytyspaloiksi juuri sinua varten. Saat jälkitoimituksena liekehtivän ideapaketin. Kyllä syttyy meinaan!

Ota yhteyttä