Luala logo

Animaatio & kuvitus

Pysäytä asiakkaasi! Yllätä hänet verkkosivujen animoiduilla ikoneilla, somejulkaisujen liikegrafiikalla tai tietoa visualisoivalla liikegrafiikalla.
 
Ihmisen silmät seuraavat luonnostaan liikettä. Kiinnostumme helpommin liikkuvasta sisällöstä kuin staattisesta kuvasta.
 
Tehdään brändillesi liike, joka sytyttää ja pysäyttää!

Valmiin logon animointi

325 € + alv

Laitetaan yrityksesi logo liikkeelle! Tällä toteutuksessa saat animoidun version yrityksesi logosta. Se toimii kiinnostuksen herättäjänä muun muassa videoissa, kotisivuilla tai esitysmateriaalissa.

HUOM! Tarvitsemme sinulta vektoroidun version logosta. Jos sellaista ei löydy, voimme vektoroida nykyisen logon tuntityönä hintaan 85 € / h + alv.

Tilaa

Logon suunnittelu + animointi

985 € + alv

Puuttuuko logo? Suunnittelemme logosta kaksi versiota: tavallisen ja liikkuvan logon. Tarvitset kumpaakin organisaatiosi nykyaikaiseen markkinointiin!

Tilaa

Brändikuvitus

Alk. 255 € + alv

Nautitko pitkien tekstien lukemisesta? Emme mekään! Monimutkaisetkin konseptit avautuvat ymmärrettäviksi taitavan ja idearikkaan kuvittajan käsissä. Laadukas ja yhtenäinen kuvamaailma vahvistaa brändiäsi ja puhuttelee potentiaalisia asiakkaita.

Tilaa

Räätälöity animaatio

Alk. 85 € + alv

Oletko vailla yritysvideota tai animoitua infografiikkaa? Räätälöimme sinun tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden animoidusta sisällöstä. Kysy lisää!

Tilaa
Ville Salonen

Ville Salonen

Kuvittaja, graafinen suunnittelija

ville@luala.fi+358 50 543 6297

Ville on LUALAn kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus alalta ja hän on työskennellyt mm. AD:na ja uutisgraafikkona. Villen erityisosaamista ovat näyttävät kuvitukset, joita hän tekee moniin kampanjoihin, lehtiin, sekä yritysviestintään. Ville soittaa myös rumpuja bändeissä ja ohjaa äijäjoogaryhmiä Hämeenlinnassa. Ville on yksi LUALA Oy:n perustajista.

“Joskus tuntuu, että ideat ovat tosiaankin vallanneet koko ihmisen.” – Erik Bruun

Teemu Saarinen

Teemu Saarinen

Ohjaaja, kuvaaja, leikkaaja

teemu@luala.fi+358 41 507 6144

Teemu tekee ohjaajan, tuottajan, kuvaajan, leikkaajan, animaattorin, värimäärittelijän sekä valo- ja kamera-assarin työtehtävät erilaisissa ja erikokoisissa projekteissa. Hän on taitava niin suurissa mainostuotannoissa kuin pienissä yritys- ja somevideoissa. Teemu elää ja hengittää elokuvaa, nielee filmikohinaa sekä ylläpitää filmirusketustaan projektorin välkkeessä. Teemulla on yli 10 vuoden kokemus erinäisistä tehtävistä mainostuotantojen, musiikkivideoiden ja lyhytelokuvien parissa. Teemu on yksi LUALA Oy:n perustajista.

“Great art is horseshit, buy tacos”  – Charles Bukowski

OP Lappalainen

OP Lappalainen / Lomalla

Klaanipäällikkö, graafinen suunnittelija, tatuoija

op@luala.fi+358 44 976 1495

OP on LUALAn klaanipäällikkö eli toimitusjohtaja. Hän vastaa myös asiakkuuksista ja tatuoinneista. OP:n vahvuuksia ovat reagointinopeus, kyky tartuttaa innostus ympärilleen ja peloton asenne uusia haasteita kohtaan. OP:llä on myös pitkä historia musiikkipiireissä: laulajana, soittajana ja bändien visuaalisen ilmeen suunnittelijana.
OP:llä on yli 20 vuoden kokemus muun muassa tatuoijan, tiimivastaavan, Creative Directorin sekä animaattorin työtehtävistä. Hän on yksi LUALA Oy:n perustajista.

“Uuuuuuuuur Ahhhhrrrrr Uhrrrr Ahhhhrrrrr Aaaarhg…” – Chewbacca

Tutustu töihimme:
luala.fi/portfolio
Värikäs räjähdys lasipullosta

KIPINÄä & animaatiota pakettitarjous

Saat edullisemman Kipinäpaketin kun yhdistät sen johonkin muuhun valitsemaasi palvelupakettiin.

340 € + alv

Haluatko ideoida kanssamme? Oppia uutta? Yllättyä? Vaikuttaa? Tai… oikeastaan haluat vain parhaat ideat?

Otetaan yhteinen palaveri, ideoidaan, nauretaan, pidetään hauskaa ja suunnitellaan yhdessä kaksi tuntia. LUALAn roihuavan rikas suunnittelu ja rento tekemisen meininki takaavat sinulle ideoita ja pureskeltavaa pitkäksi aikaa.

Kiteytämme ja puristamme ideat valmiiksi sytytyspaloiksi juuri sinua varten. Saat jälkitoimituksena liekehtivän ideapaketin. Kyllä syttyy meinaan!

Ota yhteyttä