Luala logo

Tatuointi

Tervetuloa tatuoitavaksi! LUALAn OP on tatuoinut vuodesta 2013 lähtien vankalla ammattitaidolla ja vakaalla kädellä. Studiolla vierailee myös muita alan kovia nimiä. OP:n portfolio löytyy Instagramista: @illo79

Varaa aika whatsapp-viestillä tai soita +358 44 976 1495

OP Lappalainen

OP Lappalainen / Lomalla

Tatuoija, klaanipäällikkö, graafinen suunnittelija

op@luala.fi+358 44 976 1495

OP on LUALAn klaanipäällikkö eli toimitusjohtaja. Hän vastaa myös asiakkuuksista ja tatuoinneista. OP:n vahvuuksia ovat reagointinopeus, kyky tartuttaa innostus ympärilleen ja peloton asenne uusia haasteita kohtaan. OP:llä on myös pitkä historia musiikkipiireissä: laulajana, soittajana ja bändien visuaalisen ilmeen suunnittelijana.
OP:llä on yli 20 vuoden kokemus muun muassa tatuoijan, tiimivastaavan, Creative Directorin sekä animaattorin työtehtävistä. Hän on yksi LUALA Oy:n perustajista.

“Uuuuuuuuur Ahhhhrrrrr Uhrrrr Ahhhhrrrrr Aaaarhg…” – Chewbacca

Värikäs räjähdys lasipurkista

KIPINÄ

380 € + alv

Haluatko ideoida kanssamme? Oppia uutta? Yllättyä? Vaikuttaa? Tai… oikeastaan haluat vain parhaat ideat?

Otetaan yhteinen palaveri, ideoidaan, nauretaan, pidetään hauskaa ja suunnitellaan yhdessä kaksi tuntia. LUALAn roihuavan rikas suunnittelu ja rento tekemisen meininki takaavat sinulle ideoita ja pureskeltavaa pitkäksi aikaa.

Kiteytämme ja puristamme ideat valmiiksi sytytyspaloiksi juuri sinua varten. Saat jälkitoimituksena liekehtivän ideapaketin. Kyllä syttyy meinaan!

Ota yhteyttä